Om os

Fluid mechanics and Computational Fluid Dynamics CFD consultancy company. Offering CFD consultant, CFD specialist, fluid mechanics consultant, fluid mechanics specialist. We couple engineering development with fluid dynamics and CFD. Running design optimisation using CFD and fluid dynamics. We validate our CFD simulations against experimental test results.

Aerotak er en konsulentvirksomhed som tilbyder Computational Fluid Dynamics CFD konsulent og fluid mekanik konsulent. Aerotak har expertise inden for ANSYS Fluent, Siemens CCM+ og OpenFOAM. Aerotak har stor erfaring inden for procesindustrien og bilindustrien. Aerotak tilbyder fluid specialist, CFD specialist, samt fluid konsulent og CFD konsulent.

Aerotak quality.jpg

Om os

Aerotak™ blev grundlagt i 2017 af Thomas Filholm og Kasper Berthu Damkjær. Gennem vores erfaringer som fluid mekanik specialister har du ubegrænsede muligheder for at forstå, løse og visualisere fluid mekaniske udfordringer vha. CFD. Det er denne indsigt og ønsket om udbredelsen af denne som danner fundamentet for grundlæggelsen af Aerotak™.
Hos Aerotak™ er vi fast besluttede på at opnå vores mål. Vores mission og vision har ikke blot til formål at huske os på, hvor vi startede og hvor vi er på vej hen, men også at sikre en vedvarende udvikling af Aerotak™, på lang og kort sigt.

Vision

Vores vision er at gøre det muligt for enhver at drage nytte af CFD’s enorme potentiale.

Mission

Vores mission er at levere en kvalitetsorienteret såvel som kost- og tidseffektiv ydelse, der løser vores kunders fluid mekaniske udfordringer.
CFD erfaring, høje kvalitetsstandarder og en specialiseret viden inden for fluid mekanik er nøgleaspekter når det kommer til at levere verdens bedste fluid mekaniske ydelser, der vil tillade os at opfylde vores vision.

 

Ansatte

Fludi Mechanics Specialist Kasper Damkjaer.jpg

Kasper Berthu Damkjær

Senior Fluid Mechanics Specialist
Phone: + 45 27 12 10 13
Mail: kasper@aerotak.dk

M.Sc. Mechanical Engineering

Fluid Mechanics Specialist Thomas Filholm.jpg

Thomas Filholm

Senior Fluid Mechanics Specialist
Phone: + 45 61 67 85 51
Mail: thomas@aerotak.dk

M.Sc. Mechanical Engineering

 
Fluid Mechanics Specialist Henrik Brun Hansen

Henrik Brun Hansen

Fluid Mechanics Specialist
Phone: + 45 27 40 51 57
Mail: henrik.hansen@aerotak.dk

M.Sc. Mechanical Engineering

Fluid Mechanics Specialist Christian Lundgaard

Christian Lundgaaard

Fluid Mechanics Specialist
Phone: +45 61 71 71 17
Mail: christian.lundgaard@aerotak.dk

PhD Mechanical Engineering

 
Fluid Mechanics Specialist Frederik Zafiryadis

Frederik Zafiryadis

Fluid Mechanics Specialist
Phone: + 45 26 71 82 06
Mail: frederik.zafiryadis@aerotak.dk

M.Sc. Mechanical Engineering

 
Ikon_CO2_neutralt_website_Dansk.png

CO2-neutral hjemmeside

Aerotak har valgt at tilslutte sig ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Strømforbruget relaterede til brugen af internettet udleder store mængder CO2. Med dette tiltag neutralisere vi CO2-udledningen fra brugen af vores hjemmesider gennem investeringer i CO2-reducerende projekter og opførsel af nye vedvarende energikilder, så som vindmøller.